Política de Privacitat

de l’Agència Digital de Barcelona – desenvolupament de comerç electrònic, pàgines web, pàgines de destinació, aplicacions web, etc.

Per donar compliment a l’establert a la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, a continuació s’indiquen les dades de la informació general d’aquest lloc web:

OBJECTE

Aquestes condicions generals (en endavant les “Condicions generals”) regulen l’ús de tots els serveis d’aquest lloc web que SW Web Digital Agency Barcelona CORP S.L. posa a disposició dels usuaris d’Internet. Mitjançant la mera utilització del lloc web, els usuaris expressen l’acceptació sense reserves d’aquests termes i condicions que puguin ser modificats per SW Web Digital Agency Barcelona CORP S.L. en qualsevol moment. Els usuaris també estan subjectes a qualsevol condició especial, avisos o normes d’instrucció que tinguin en compte, en relació amb continguts o serveis específics, que tinguin en compte les disposicions d’aquestes condicions generals en la mesura que no ho facin no us oposeu.

INFORMACIÓ A L’USUARI

SW Web Digital Agency Barcelona CORP S.L. és el Responsable del tractament de dades personals de l’Usuari i l’informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb l’establert a la normativa vigent sobre protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril de 2016 (GDPR), relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, fet pel qual se li facilita la informació del tractament següent:

Informació BÀSICA sobre Protecció de Dades
Responsable SW Web Digital Agency Barcelona CORP S.L. + info
Finalitat Gestioneu els projectes dels clients. + info
Legitimació Consentiment de la persona interessada i registre dels clients. + info
Destinataris No transferirem les vostres dades personals a tercers tret que estiguem obligats a fer-ho per llei o que ja us haguem comunicat a SW Web Digital Agency Barcelona CORP S.L.. +  info
Drets Accediu, rectifiqueu i suprimiu dades, així com altres drets, tal com s’explica a la informació addicional. + info
Informació addicional Podeu veure informació addicional i detallada sobre la protecció de dades fent clic a aquest enllaç.

Qui és el responsable de processar les vostres dades?

Identitat: Agència SW Web Digital Barcelona CORP S.L.

CIF: B-66652819

Adreça postal: carrer del rector Ubach, 55 (SA 2) 08021 Barcelona España

Telèfon: +34 658 748 115

Correu electrònic: [email protected]

Contacte DPD: [email protected]

Quin és el propòsit de processar les vostres dades?

Clients web:

Quan feu una reserva a través del nostre lloc web, les dades que proporcioneu s’utilitzaran per processar, enviar i facturar els serveis sol·licitats. Per fer una reserva en línia, cada client de manera voluntària i sota la seva responsabilitat proporciona les seves dades personals (cognom, nom, adreça, telèfon, dades de facturació i mètode de pagament) que han de ser exactes i veraces.

Butlletí / Comunicacions comercials:
En els casos en què ens proporcioneu el vostre consentiment de conformitat amb el que disposa l’article 21 de la Llei de serveis de la societat de la informació, utilitzarem les vostres dades d’accés i la informació de contacte per enviar-vos informació sobre les novetats de la societat de la informació. lloc web, notícies interessants sobre el sector, així com promocions i ofertes dels nostres productes i serveis.

La validesa de les promocions que enviem pot estar subjecta a la disponibilitat del producte i a especificacions més específiques. Si teniu alguna pregunta, us informarem de les condicions de les promocions a través del nostre servei d’atenció al client.

Formulari de contacte:
Les dades personals que ens comuniqueu a través del formulari de contacte només s’elaboraran per respondre a la vostra sol·licitud. La informació recopilada es limita a les dades d’identificació i contacte, així com a dades sobre la naturalesa de la sol·licitud que ens envieu.

Pel que fa a la informació de navegació automàtica que recopilem, us recomanem que llegiu la nostra política de cookies.

Xarxes socials:
A través del nostre lloc web, podeu accedir a les xarxes socials de Facebook, Twitter, Instagram, de les quals l’accés és gratuït per a tots els usuaris. Aquests són llocs web on l’usuari pot registrar-se i seguir-nos de forma gratuïta. En aquestes xarxes socials, els usuaris podran conèixer les nostres activitats, les nostres opinions i tenir accés a fotos i vídeos. Els usuaris d’aquestes xarxes socials han de ser conscients que el nostre lloc web és independent d’aquestes xarxes i que és obert, és a dir, visible per a tots els usuaris i que les polítiques de privadesa fan referència a aquests continguts són els establerts per Facebook, Twitter, Instagram. “SW Web Digital Agency Barcelona CORP S.L.” no disposa de xarxa social.

A SW Web Digital Agency Barcelona CORP S.L., processem la informació proporcionada per les parts interessades per gestionar l’enviament de la informació sol·licitada i per oferir ofertes de productes i / o serveis d’interès. També desenvoluparem un “perfil empresarial” a partir de la informació que s’ofereix. No es prendrà cap decisió automatitzada en funció d’aquest perfil.

Quant de temps guardarem les vostres dades?

Criteris de retenció de dades: es conservaran sempre que hi hagi interès mutu en mantenir la relació comercial; quan ja no es necessiten, s’eliminaran amb mesures de seguretat adequades per garantir la confidencialitat de les dades o la seva destrucció total.

Quina és la legitimitat del tractament de les vostres dades?

Consentiment de la persona interessada:

Demanem el consentiment de l’interessat, amb la finalitat de fer les reserves dels nostres hotels i oferir respostes a les preguntes rebudes a través del formulari de contacte o per correu electrònic (segons els termes i condicions establerts a la nostra política de privacitat). ).

L’oferta prospectiva de productes i serveis es basa en el consentiment sol·licitat, sense que en cap cas la retirada d’aquest consentiment condicioni l’execució del contracte de servei.

Interès legítim:
En l’interès legítim de l’agència SW Web Digital Barcelona CORP SL, per satisfer millor les expectatives i millorar la qualitat dels serveis oferts per la plataforma, així com per realitzar estadístiques, enquestes o estudis de mercat. probablement interessants.

A quins destinataris es comunicaran les vostres dades?

SW Web Digital Agency Barcelona CORP S.L. serà responsable de l’enviament, mitjançant un canal de comunicació segur, de sol·licituds i oferir un servei adequat per gestionar la relació que tinguem amb vostè com a client. Per això, SW Web Digital Agency Barcelona CORP S.L. facilita la relació amb empreses que processen les vostres dades en nom nostre en relació amb la prestació dels serveis que oferim.

També podem donar les vostres dades personals en cas d’obligació legal.

A quins destinataris es comunicaran les vostres dades?

Dret Contingut Canal d’atentció
Accés Qualsevol persona té dret a obtenir una confirmació sobre si SW Web Digital Agency Barcelona CORP S.L. estem tractant dades personals que li concerneixin o no. Podeu exercir els vostres drets:

[email protected]

o

Departament Protecció de Dades

Adreça postal:

Carrer Rector Ubach, 55 (SA 2)
08021 Barcelona

Telèfon: +34 658 748 115

Rectificació Les persones interessades tenen dret a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes.
Supressió Les persones interessades podran sol·licitar l’eliminació de les seves dades personals i que ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides.
Oposició Els interessats poden oposar-se al tractament de les seves dades amb finalitats que ens sol·licitin del seu interès. SW Web Digital Agency Barcelona CORP S.L. deixarà de tractar les dades, a excepció de motius legítims imperiosos o per exercir o defensar possibles reclamacions.
Limitació del Tractament En determinades circumstàncies previstes a l’article 18 del GDPR, les parts interessades poden sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades en els casos següents.

· Encara que es confirma el repte de l’exactitud de les vostres dades.

· Quan el tractament és il·legal. Però s’oposa a l’exercici del dret de suprimir les seves dades.

Quan no necessiteu processar les vostres dades a l’Agència Web SW de Barcelona CORP S.L., però el necessiteu per exercir o defensar reclamacions.

Quan us oposeu al tractament de dades per a la realització d’una missió d’interès públic o la satisfacció d’un interès legítim. A continuació, es comprova si les raons legítimes del tractament prevalen sobre les vostres.

Portabilitat En virtut del dret a la portabilitat, els interessats tenen dret a obtenir les seves dades personals en un format Electrònic estructurat d’ús comú i lectura mecànica i transmetre-les a un altre responsable.

Quins són els vostres drets quan ens proporcioneu les vostres dades?

Si teniu en compte que SW Web Digital Agency Barcelona Corp. S.L. no ha processat les vostres dades de conformitat amb la normativa, podeu posar-vos en contacte amb el nostre responsable de protecció de dades a la següent adreça de correu electrònic:

[email protected]

Per exercir els vostres drets, heu d’acompanyar la vostra sol·licitud amb el vostre document d’identitat o un document equivalent que acrediti la vostra identitat.

L’exercici d’aquests drets és gratuït.

Quines vies de reclamació hi ha?

Les parts interessades tenen el dret de presentar una queixa a l’autoritat supervisora responsable de la protecció de dades, en particular quan no han obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets. Per això podeu escriure a la següent adreça: http://www.agpd.es .